Kas ma peaksin andma, MoneyZen kui soovite pereliikmetele?

Soovitatav on enne valiku tegemist arvestada pereliikmete laenuvahenditega kaasnevate tegelike võimsuskasudega. Näiteks olenemata sellest, kas laenud ja kui palju sularaha tekitab teie sularahale stressi, ei ole see soovitatav liikumine.

online laen

Pärast kellelegi raha laenamist peate kogu teabe edenedes kaardistama. See aitab vältida segadust ja algatada hiljem konflikte.

Kas see on kohutav idee?

Võib olla raske teatada, et teie partner ei soovi rahalist abi. Kui aga rääkida krediidi pakkumisest, kui soovite sõpradele, on tavaliselt parim sortiment, kui soovite ostust täielikult keelduda. See võib vältida hilisemaid puudusi, näiteks mis võimaldab piiratud rahalisi vahendeid või isegi ebamugavate vestluste loomist. Lisaks võib iga kord, kui edasiliikumine vastu telliskiviseina satub, elamise segadusse ajada, muutes suhted keeruliseks, pealegi annab tarbijale mõneks ajaks järgemine kasu. Pärast väikest raha laenamise valimist on vaja kehtestada täielik tagasimakse seadistus, mis on igal poolel kokku lepitud. Standardne seadistamine võib aidata vältida segadust eelseisvates küsimustes. Samuti võimaldab see tarbijal luua ilma majandusliku sõltumatuse, kui teil on vaja loota inimesele, kui tal on kontrolliraskusi.

Kas ma tahan tasu võtta?

See vana tahe mõistab hukka iha küsimise tehnika, sest see kasvab meie enda ligimeselt. E. Johnson Aquinas kirjeldab nende Summa Theologicas tegelikku liigkasuvõtmist ja abikaasa ütleb tegelikku, kes maksab, soovib pattu. Teid on ehitatud Jumala graafikasse ja teid ei saa kunagi taandada lihtsalt objektiks, et jätkata raha eest haldamist. Sellegipoolest mõistavad mehed MoneyZen ja naised, et nad peavad krediiti panema, ja seetõttu ei suuda nad sageli panna pooli nendeta täiendama. Seejärel peate krediiti arukalt üles ehitama ja omama igasuguseid kirjalikke fakte, mis on iga osapoole poolt volitatud, et vältida uue elektrienergia vale muljet ja sõjapidamist.Samuti pidage meeles, et uute hindade saamiseks võib saadud soov jääda kirjeldatuks. Lisateabe saamiseks külastage üht meie maksumõjude ülevaadet.

Olenemata sellest, kas kaalute sõbra või pereliikmete laenuraha, veenduge, et edastate peaaegu kogu teabe. Seda tehes väldite hiljem arusaamatusi. Samuti võiks otsustada väikeses kirjas oleva kirja lisamise vahel. Seejärel on see põhimõtteliselt täitmisele pööratav.

Mõistke, et raha rahastamine tekitab teie rahas stressi. Kui te lisaraha ei teeni, pole see tingimata seda survet väärt.

Mina ja mu abikaasa anname laenu

Kui on vaja kedagi või pereliiget eemale viia maksutõmblemisest või võib-olla paranema, annavad üksikisikud laenu, kui soovite kellelegi, keda ta teab.Kuid nii nagu Polonius soovitas California kuningal Claudiusel mitte kunagi ühendada fonde ja algatada vendi, on kaastöötaja kapital sassis ohtudega, mis võib tegelikult elu kahjustada, muutes selle väljamakstud selgroo osas keeruliseks. See kehtib eriti siis, kui avanss on teile tegelikult avaldatud või isegi kohutavalt konkreetselt ja seda hakatakse kindlaks tegema.

Pereliikmete vahelise juhusliku edenemise võti on tegelikult täielik suhtlemine. Kuna vestluse ligikaudse sissetuleku tagamine ja suhtluse alustamine on keeruline, on väga oluline, et määraksite algusest peale kindlaks, millised kriteeriumid lähtuvad. Näiteks määratledes selgelt parandamise ja alustamise tingimused, mis omakorda peaksid saabuma siis, kui võlgnik ei suuda võlga tasuda. Arusaamatuste või probleemide peatamiseks on hea võimalus tõsta riiklikku voodipesu, lisada võlakiri või ulatuslik ettemakse kokkulepe.

On vaja kontrollida, kas see mõjutab teie abikaasa või isegi pereliikme raha rahastamist, näiteks elektrimaksu tähtsust. Kui laenate hämmastava hinnaga, saate tõenäoliselt valida küsimise ja erinevate soovide vahel. Oluline on meeles pidada, et kui üksikjuht Michael kasutab ja hakkab tahtma, võivad Irsid pidada rahalisi vahendeid pigem kingituseks kui rahaliseks ning algatada olemasoleva maksu kohaldamise, mis võib mõlemal korral olla kulukas.

Alternatiiviks oleks privaatne parandus vilkuma või lasta oma kaaslasel õnnitluskaart oma vellikatsioonist, mis aitab hoida krediiti isiklikust sularahast lahus. Sellegipoolest on ta sunnitud mõistma, et see võib nõuda halba mõju krediidireitingule ja jätkate esialgu konto uue tarbija riiuliga.

Viimaseks, kuid mitte vähemtähtsaks, kui härra või võib-olla sugulase raha on minevikus peatatud, on vaja arutada oma praegust eelarvet ja valida, olenemata sellest, kas see on mõistlik. Olenemata sellest, kas te ei saa juba oma kulutusi kulutada ja algatada oma kiirguse kaasamise ohus olevale kehale, uurides kapitali teenimist, on tavaliselt palju parem mõelda või parimal juhul kasutada muid strateegiaid nende kõigi väljamaksmiseks, näiteks juhtimiseks. see teiste võimaluste suunas võib konkreetsel olla rahaliselt väikesed summad.