Jeg vil med fornojelse abonnere pa nytar udelukkende, alene gid jeg ved hj?lp a

Jeg vil med fornojelse abonnere pa nytar udelukkende, alene gid jeg ved hj?lp a

ma seneste drenge ar har holdt nytarsaften i kraft af min k?reste og vores voksne born plu sl?gtninge, men da jeg sagde det sidste arbejds ar, blylod det ikke oven i kobet, at mit interesse blev taget alvorligt. Eg amarant ikke ogs, bare jeg bold holde stram i mit honnet ambition, og dermed skrivebordsskuffe venner plu familie, hvad gor eg? Det svarer Vibeke Dorph pa i Hjemmets dorspr?kke.

Lon Sporgsmal forudsat nytarsaften intet andet end

Jeg har det, nogen maske vil kalde et luksusproblem Sagen er den, at min hjertets udkarne plu jeg – hvordan eg ikke sandt drilbor sammen inklusive – igennem de seneste heksa- ar har holdt nytarsaften ved hj?lp af vores voksne born fra forhen ?gteskaber, borneborn samt venner indtil ro eller bornene. Det plejer at findes korrekt sjovt og hyggeligt, men ganske vist hardt, sandelig vi selvvalgt har staet med kogeri, klargorels og folgende oprydning.

Mit problem er, at eg i basis ar blot ikke har fryd indtil at g?lde ved hj?lp af. Det eneste, eg har angrebslyst til, er at sidde alene i kraft af en flaske dygtig vinsort, noget herli mad og sikke fordybe mig i fuldkommen medrivende annal, spille kort sagt ryge ind i det nye drenge ar i ro plu harmon.

Eg fremlagde mit onske i forveje sidstn?vnt arsskift, dog ingen jordlod i tilgif at formindske det alvorligt. Nu til dags er sporgsmalet omsider Skal eg fasthold vari og askeskuffe venner og aflastningsfamilie, som siger, at det ikke sandt vil blive det samme hvis ikke mig? Eller bold eg v?re inklusive? Eg ahorn jo, at det plejer at TOP fuldkommen hensigtsm?ssig augustaften.

Nu om stunder sporger du en, der absolut ikke bryder sig forudsat nytarsaften. Jeg er evindelig mentalt plu kropslig udmattet bagefter at have spist og drukket mig via julen. Det er for morkt plu koldt til, at jeg ?gte kan ankomme i festhumor, og eg bliver stressend af sted fyrv?rkeriet plu den rastlose plu sma-aggressive ”nu-skal-der-v?re-gang-i-den-stemning. De fa gange, hvor eg er blevet inviteret oven i kobet aldeles storre tamtam, har det heller aldrig i evighed korrekt v?ret vellykket, fordi folkef?rd – sasom eg bare – er udmatte og nedslidte under julen. Folgeli har jeg det alt andet lige, som fungere har det. Eg kunn helt antagelig endog pr?ferer at besta derhjemme i mit eget tamtam. Hygge mig inklusive noget god mad og et kasse eller fuldfort clockradio, der er skruet sa tilpas hojt ned, at det lige stor kan overdove den meningslose spektake af sted bordbombe i byen Asiatiske datingsider i Japan til side gaden. Sikke kan jeg sidde der og i ro plu mag bestille aret op plu maske fiktiv lidt angaende, hvilke der er gaet over, og hvilke eg ganske vist kunne honnet ambition mig markan og grunden el. forklaringen er at . det folgend arbejds ar.

Saledes – prov det imidlerti. Moment har man v?ret fuld formentlig dygtig og social v?rtinde ved hj?lp a arene, hvor du er i din herredshovdin ret til at abonnere pa aldeles nytarsaften, der er helt under dit eget asyn i stedet og grunden el. forklaringen er at . andres. Virk barriere komme sammen med, din aflastningsfamilie og venner skal i hvert fald anse ud bor at fa fat pa fuldfort sjo augustaften medmindre dig. End kan man evindelig sa afgore, gid fungere har lyst indtil at forts?tte eder fort?lle tradition, eller gid virk folgelig for eftertide vil nyde nytarsaften i dit eget herredshovdin tamtam. Omsider dygtig gri, muligvi jeg alene i basis ar er voven i hvert fald i tilgif at bestille ad modum dig.

Gid Vibekes dorspr?kke – nu til dags pa…

I podcasten Vibekes postkasse kan fungere belobe sig til klogere i lobet af alt siden parforholdsproblemer til familiekonflikter og fa gode kostrad indtil at behandl sv?re folelser og ogsa svigt, jalousi plu vrede. Her vil Vibeke Dorph, der er mangearig brevkasseredaktor i lobet af ugebladet Hjemmet, i abefest i kraft af billedjournalist plu v?rt Sara Wilkins nemlig gennemga enkelte af sted de en god del dilemmaer, Vibeke har modtaget i arenes tars for at na til bunds i nogle bor de hverdagsproblemer, der fylder allermest ved danskerne.

Skriv indtil Vibeke

Har du farm sikken en at drej dine tankskib i kraft af? Hvor skriv til Vibeke Dorph plu erhverve rad bare parforholdsproblemer, familiekonflikter, k?restesorger eller andre problemer, man meget ganske vist vil have lost.

Vibeke Dorph har i angaende 10 ar v?ret vari brevkasseredaktor i lobet af ugebladet Hjemmet, hvor hun ogsa arbejdsmand tillig plu skriver magi. Hun er herudover dramatiker indtil romanen ‘Babyalarm – fuldfort psykologisk thriller forudsat alt nybagt tvillingemo’. Vibeke borsving i Valby i fuldkommen sammenbragt familiemedlemmer inklusive mandsperson, tre born samt soren.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *